Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013

ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΜΕ ΜΕΛΙ

ΥΛΙΚΑ                                                                                                                                                                            1 μετριο κοτοπουλο                                                                                                                                       1 φλυτζανι μαγιονεζα                                                                                                                                                     1 φλυτζανι μουσταρδα                                                                                                                               4 κουτ. σουπ. μελι                                                                                                                                     χυμο απο 2 λεμονια                                                                                                                                   6 πατατες κομμενες σε οριζοντιες φετες{ροδελες}                                                                                 αλατι ,πιπερι ,ελαιολαδο                                                                                                                            ΕΚΤΕΛΕΣΗ                                                                                                                                               1 Βαζουμε στο ταψι λιγο λαδι. τοποθετουμε τις πατατες και αλατοπιπερωνουμε                                    2 Ανακατευουμε σε ενα μπολ τη μαγιονεζα και τη μουσταρδα μεχρι να γινουν ενα ομοιομορφο μιγμα 3 Βαζουμε το κοτοπουλο,αλατοπιπερωνουμε επισης και απο πανω περιχυνουμε το μιγμα και μετα το μελι                                                                                                                                                                               4 Τελος, ριχνουμε το χυμο λεμονιου στις πατατες .Ψηνουμε στους 180 βαθμους για 1 1/2 ωρα περιπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Copyrights © Papadatos Petros Gastouni Ilias